![]() ![]() ![]() ![]() |
Nowe uni: Otwarcie uniwersum Nekkar - 22 luty Forum: UniFusion a podfora w ZŻU Gra: Wersja 3.1.3 online |
This post has been edited 3 times, last edit by "ruski2606" (20 Jan 2012, 10:48)
Wy tez sie z tego cieszcie bo bunkry macie wcale nie mniejsze od naszychCiesz się, że obrona nie tworzy odpadków i procentów :p
i ...Yaki zabawny jestes...
jeszcze nie przegraliscie a juz sie tlumaczycie????
sojusz glowny nie mial i nie bedzie mial nic do was,
no chyba ze niektozy z was to po prostu ich farmy...
pozdrawiam
A zbieram z Was sporo kryśki
. A to co napisałem to miało być dla rozluźnienia bo strasznie jesteście spięci. No ale jak ktoś będzie szukał powodu do złośliwości to znajdzie.
Ale jako formalność Gratuluję obu stronom gdyż Gumisie podjęły jakąkolwiek kontrę i nabiły honorowe % tak więc stać Was na więcej no ale stylu gry sojuszników nie zmienicie. Swoim kolegom gratuluję % do wojny -
Panowie!
Zarazem wybaczcie mi , że nie nabiłem żadnego % no ale miałem wokół siebie tylko "noob protecta" z bunkrem co by % był tylko z moich statków no i kolonie jednego Gumisia na której było tylko parę transporterów. Tak czy inaczej zabawa była a to w tej grze się liczy.
Forum Software: Burning Board® 3.1.3, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH