![]() ![]() ![]() ![]() |
Nowe Uni: Uni Orion już w poniedziałek Gra: Wersja 4.0.3 |
This post has been edited 8 times, last edit by "ruski2606" (4 Feb 2012, 20:54)

This post has been edited 3 times, last edit by "skomal" (5 Jan 2012, 15:10)
Haha naprawdę śmieszne są te Wasze wojny. Musicie być naprawdę do niczego skoro się podniecacie takimi RW i wypowiadacie wojny sojuszom które zrzeszają eko graczy .... Bardzo ładny raporcik, szkoda tylko ze atakujecie nasze moonowki ....
Niestety dwóch moich najlepszych graczy z flota jest na urlopie więc siłą rzeczy walka jest z góry dla nas przegrana. W sojuszu mam większość graczy którzy zaglądają do ogame raz na dzień, albo rzadziej i idą w eko i ekspedycje. O żadnej flocie z prawdziwego zdarzenia i umiejętności prowadzenia walk nie może być mowy. Pisałem to już do tego kto wojnę rozpoczął ale chyba nie trafiło. Wiec latajcie sobie dalej, nasz sojusz nie zamierza przystępować do żadnej wojny, bo zwyczajnie nie ma to sensu. Ale farmowanie graczy okazjonalnie grających albo moonówek to nie jest jakiś wyczyn więc ja nie wiem czym się tu podniecać. Tym że sie zjechało kogoś kto wysłał flotę i nie wysłał skana przed dolotem? To ma być wyczyn? Kolega miał ważne powody żeby do OGame nie zaglądać wiec flota leciała bez nadzoru. Zacznijcie prowadzić wojny z kimś kto ma flotę i umie atakować... Bo takie wojny jak dla mnie są śmieszne i nie warte uwagi a co dopiero tematu na forum Uni...

This post has been edited 1 times, last edit by "Gladiator81" (6 Jan 2012, 1:54)
This post has been edited 1 times, last edit by "ruski2606" (6 Jan 2012, 11:10)
Też poproszę taką próbęa to ze ktos puszcza atak i ma "wazniejsze sprawy" i nawet nie raczy zawrocic i sie o naszego rozbija to przyklad moonowki mowisz????
hha hha moonowki co moony w naszym sojuszu chce robic- i slusznie...

Dlatego dla mnie jest to śmieszne, bo wypowiadacie wojnę komuś kto praktycznie nie ma szans na obronę. No cóż widocznie z nikim innym nie dalibyście rady. Dla mnie jest to niezbyt honorowa wojna, bo sojusze eko raczej z góry wiadomo że nie mają jakiś super flot, czy czasu na polowanie. Ale już dawno się przekonałem że honor w tej grze to rzecz względna...

This post has been edited 1 times, last edit by "Balinek" (8 Jan 2012, 1:01)
Natomiast to że ta wojna niezbyt nam się podoba, to nie znaczy że się poddamy walkowerem, na to nie liczcie
- wam te wasze bunkry po co ?
U Nas dystansu nie brakuję jak i kultury osobistej. Bo każdy z Nas gra 4fun i nie przejmuje się tą grą tak bardzo. Może oprócz ruskiego
<joke> Każdy zdobyty % oznacza jakiś wkład pracy czy to łatwiej czy to trudniej ale zawsze zdobyty dlatego nie dziwcie się, że są uśmiechy na twarzach Naszych kolegów gdy ustrzelą parę % i sojusz jest im bardzo wdzięczny
nie mówię tu o jakichś ACS'ach czy atakach
Niech chociaż nie stracą tego co mają. Co nas nie zabije to nas wzmocni
. Jałowa dyskusja się zrobiła.....
Forum Software: Burning Board® 3.1.3, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH