![]() ![]() ![]() ![]() |
Nowe Uni: Uni Orion już w poniedziałek Gra: Wersja 4.0.3 |
) dostałeś tylko bana z urlopem zamiast kasacji konta, czyż mnie pamięć nie myli?
Jaruś dobrze wiesz, że Ty za to samo dzięki topce teamu (pozdrawiamy Arta, Arkanisa no i specjalne pozdrowienia dla Kasi321 ]:-D ) dostałeś tylko bana z urlopem zamiast kasacji konta, czyż mnie pamięć nie myli? :>

![]:-D](wcf/images/smilies/devilish.gif)
Przecie Jarczyk nie jechał na autofarmie![]()
. Jarczyk pewnie widzi, naszemu ASowi przecież przysparzało tylko więcej kłopotów niż korzyści
Cytat
Nie wiem, coś Ci się w głowę stało?
Cytat
Wybierz się do lekarze, bo gadasz od rzeczy.
Jesli nie wiesz o czym piszesz to prosze nie dyskutuj. Ja nie mowie ze jestem nie winny ale przynajmniej wiem co pisze, natomiast wielu z was wykłóca sie o wszystko nie majac zielonego pojecia o co tak naprawde chodzi i jak pewne mechanizmy dzialaja i tutaj druga odpowiedz:
Cytat
Cytat
This post has been edited 1 times, last edit by "Jarol" (29 Jan 2012, 22:49)
Ciśnienia jakoś jednak to Ty nie wytrzymujesz i puszczasz parę

Cytat
Cytat
This post has been edited 1 times, last edit by "MrFischer" (29 Jan 2012, 23:22)
O czym ty piszesz ?I po co ta dyskusja, przecież i tak wszyscy wiedzą że Jarol ma racje![]()
Jak wszędzie wszystko zależy jakie masz znajomości![]()
i ze jesli po tych karach nadal AS bedzie uzywany to nastapi kasacja konta.
Wielu graczy zaprzestalo ale byli i tacy co nic sobie z tego nie robili to dostali potem bana z kasacja i 28 czy 29 dzien bez urlopu.
Napisałem tylko że Ty w każdym temacie musisz udowodnić że masz racje - niestety tak nie jest (ucieczka na starym interfejsie w 2-3s) była możliwa bez wspomagaczy 
Wariat nigdy nie byl na moim koncie to po pierwsze.
To co on pisze mnie nie interesuje to po drugie.
Na moim koncie nie ma ani 1 jednostki surowców pochadzacych z pushu to po trzecie.
OFFSurowce odeslane do GO to po piate.Wariat nigdy nie byl na moim koncie to po pierwsze.
Na moim koncie nie ma ani 1 jednostki surowców pochadzacych z pushu to po trzecie.
Nie licząc tego nieborak co cie poprosił o zezłomowanie mikroflotki a ty za............. złom i dostałeś baniaka to po czwarte
Cytat
może i jestem kretynem, osłem
Fisher moze i jestes?
Nie wiesz to sie nie wypowiadaj bo Jarczyk nie oszukiwal i nie oszukuje
Cytat
Cytat
Surowce odeslane do GO to po piate.Wariat nigdy nie byl na moim koncie to po pierwsze.
Nie licząc tego nieborak co cie poprosił o zezłomowanie mikroflotki a ty za............. złom i dostałeś baniaka to po czwarte
OFFlata mi to cze w to wierzysz czy nie ale ja zasiadaczy nie mam!!!

This post has been edited 1 times, last edit by "Igła" (2 Feb 2012, 23:54)
lata mi to cze w to wierzysz czy nie ale ja zasiadaczy nie mam!!!
Nie ośmieszaj się
Kto wtopił flotę, jak Jarczyk kontrował??![]()
Bylo jeszcze kilka innych fajnych cytatów co bybylo gdyby to vinceksiedzial a nie zasiadacz ale niechce mi sie tego szukac
Quoted
Powiem tak: Miałem z tym złomem bardzo mało wspólnego![]()
Quoted
To kpina z uczciwych graczy!!
Teraz siedzą i cwaniakują bo stocznie wyzapychane miesiąc wolnego wrócą i to samo będzie! i znów trzeba będzie czekać miesiącami na reakcję
Szkoda słów po prostu
Quoted
Na draco dokładnie : top1, top2, top4, top5, i paru niższych
Z podobno "najlepszego" sojuszu psikus na 10 graczy 6 banów i jeden urlop![]()
Quoted
Przez dłuższy czas znaczy się jak gracze zaczęli wysyłać zgłoszenia??
Nie zdziwiłbym się jakby to na tym polegało
Nie będę tu już cytował tych wszystkich postów, po prostu poczytaj trochę did-y zobaczysz jak podeszli do tego pobanowani, śmieją się z tych co grają uczciwie, bo nic im nie zrobiliście i tyle..
A co do Draco, to za pierwszy dzień po banie największy przyrost pkt na uni miał Jarczyk
Ale przez oni nic nie stracą, co nie??![]()
Quoted
Ja bym na waszym miejscu pomyślał o tych wszystkich złomniętych przez oszukujących graczy,oraz o tych którzy za to samo lub też inne skrypty zostali banowani bez ostrzeżeń na stałewalicie w bambuko że aż nie miło...Co jak co ale nikt nie używał tego nieświadomie, mało tego program jest płatny i zazwyczaj na kontach nie grają dzieci czy też osoby z zespołem które mogłyby się tłumaczyć że nie wiedziały że nie można więc po co ta szopka ? 6 lat wszyscy byli banowani za skryty na równiutkie 27 lat więc myślę że nie powinno się tego zmieniać choćby przez wzgląd na tych co od 6 lat na pręgieżu wiszą za to samo
...28 dni do pryszcz
żenujące i karygodne no ale my jesteśmy tylko prostymi graczami których zdanie się nie liczy
pozdrawiam
Leonidas
Cytat
Cytat

This post has been edited 1 times, last edit by "Igła" (19 Feb 2012, 11:06)
Przyjmuję zakłady kiedy tuptus vel ozyrysek zezłomuje ROZE![]()
Bidula po każdym skanie na ROZE musi się przelogowac na tuptusia żeby odpowiedzieć skanem
E: LM-ów już nie maGO zapewne nic z tym nie zrobi...

GO zapewne nic z tym nie zrobi...
A ze skryptami i botami coś robi ]:-D

This post has been edited 1 times, last edit by "Igła" (19 Feb 2012, 13:19)
Forum Software: Burning Board® 3.1.3, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH