![]() ![]() ![]() ![]() |
Nowe Uni: Uni Orion już w poniedziałek Gra: Wersja 4.0.3 |
Quoted
Znikająca flota...
Jako że nigdzie nie udało mi się uzyskac informacji, więc albo nikt nic nie wiedział/widział bądź też rżną głupa, to z ciekawości zapytam:
Co się stało z kontem Sid'a?? Konto schodzi z urlopu, siedzi parę godzin, zmienia nick na Whisper. Włącza urlop, po czym po 1-2 dniach urlop zdejmuje, a następnie po kilku dniach urlop włącza z powrotem. Z tą tylko różnicą, że traci 320k pkt i 100k pkt flot
Ktoś coś wiem na ten temat?? No bo 100k statków to tak z dupy sobie nie wyparowało
) tak żeby 2 osoby były do przodu, idzie na Urlop i .................
:
OFFThis post has been edited 2 times, last edit by "quentinn" (29 Nov 2011, 11:52)

![]:-D](wcf/images/smilies/devilish.gif)
This post has been edited 2 times, last edit by "Igła" (29 Nov 2011, 14:04)
I o to chodzi w tej grze, jeśli się nie pushujesz to Cię nie ma!
ten przynajmniej ma jaja i się przyznał![]()

Ja tam się nie pushuję i się śmieję z tych n00bów co muszą![]()
Nie ma to jak sztuczne wydłużanie e-penisa ustawionym złomem
Nie wskazuję nikogo, ale każdy wie, że takie rzeczy się dzieją na Uni.
Jaki jest sens takiej gry? Oszukiwać samego siebie?
Mimo to, że gram samym EKO, bez oszukiwania co to niektórzy, wskakuję w statach coraz wyżej i niedługo Was dogonię w tym tempie![]()
tylko pada tu jedno zasadnicze pytanie - kogo oni (pusherzy) oszukuja ? bo chyba tylko samych siebie, co jest strasznie zenujace ;/
Kogo by nie oszukiwali, ale i tak ich nie dogonisz, bo banana na pewno nie dostaną, bo dobrze się pushują.

tylko pada tu jedno zasadnicze pytanie - kogo oni (pusherzy) oszukuja ? bo chyba tylko samych siebie, co jest strasznie zenujace ;/
Kogo by nie oszukiwali, ale i tak ich nie dogonisz, bo banana na pewno nie dostaną, bo dobrze się pushują.
dla mnie liczy sie zdrowa rywalizcja, jesli jest ona zachowana to gra moze byc swietna zabawa
nie bawi mnie gonitwa za pusherami![]()
10k to już coś
Vincek to moze powiesz nam jeszcze kto z GO puknal TekenaTez nas ciekawia wasze pushe
![]()
Troszkę sie zagotowałem i wziąłem konto po Gawrku.
OFFThis post has been edited 1 times, last edit by "quentinn" (5 Dec 2011, 15:05)
Forum Software: Burning Board® 3.1.3, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH