W OWU mmy taki zapis na koncu:
13.1. Firma Gameforge zastrzega sobie prawo do wprowadzania zmian w niniejszych warunkach użytkowania. Podczas logowania do danej gry online lub na portalu Gameforge użytkownicy będą informowani o zmienionych warunkach w terminie najpóźniej dwóch tygodni przed ich wejściem w życie. Alternatywą jest przesłanie użytkownikom e-mailem zmienionych warunków lub poinformowanie ich o tym, że owe zmiany są do wglądu na stronach internetowych Gameforge. Użytkownik deklaruje swoją akceptację zmienionych warunków użytkowania poprzez ponowne zalogowanie się w portalu Gameforge lub w grze online, po wejściu w życie zmian. Firma Gameforge w odpowiedniej formie poinformuje użytkowników o znaczeniu terminu dwóch tygodni, prawa do wycofania się oraz skutkach prawnych milczenia.
dostał ktos takiego emila?
Górny blok tekstu to akurat cytat z OWU z kwietnia 2011r (który zachował
się na prywatnym forum), ale wyróżniona linijka brzmiała identycznie
jeszcze miesiąc temu(sprawdzane było).
W jaki sposob sprawdzone bylo, skoro Tobie tego kawalka z cytatu brakowalo?
Kolejny dowod na to ze rok temu OWU brzmialo identycznie:
http://board.ogame.pl/board806-mi-dzy-na…ml#post15836967
Tutaj cytuje gracz, a nie Team ktory probuje cos zatuszowac. Do tego mam jeszcze pare cytatów w postach skoszowanych ktorych nie moge Ci pokaza jako dowód.
Skoro
twierdzisz, że zmian w regulaminie nie ma, to muszę stwierdzić, że nie
miałeś bladego pojęcia o takim wpisie w OWU przez ostatnie co najmniej 8
miesięcy.
A ja musze stwierdzic ze sie mylisz, jestes w błedzie, Twoje dowody nie sa klarowne w przecwienstwie do moich, kazdy moze je zobaczyc i porwnac zapis OWU sprzed roku, czy dwóch.
Jakie to GF jest przebiegłe... zmienia OWU bez wiedzy graczy na okres kilku miesiecy, po czym znowu zmienia na poprzednia wersje gdy jedna inteligentna jednostka odkrywa tak skrywana prawde