You are not logged in.

Wojteqq

Postępowy

Date of registration: 5 Jan 07

• Send private message

31

Monday, 30 January 2012, 8:32

Jeśli mam 4 konta i na każdym antymaterię (niewydaną) to czy zostanie ona zsumowana i podzielona np na 2 konta (Uni 1 i 67). Czy pieniądze zostaną ukradzione ?

Jeśli masz 4 konta na jednym uniwersum, to futryny nie ujrzysz, tak szybko wylecisz z gry z banem do 2038roku. Jeśli zaś masz owe 4 konta na poszczególnych uniwersach, które mają być łączone w jedno, to (jak KLAROWNIE jest to wyłożone w zasadach unifusion w grze) dostaniesz możliwość wyboru innych uniwersów, niż te z danego etapu łaczenia.

"CZY PIENIĄDZE ZOSTANĄ UKRADZIONE?" Tak, i jeszcze przy okazji zgwałcą wszystkie nioski w kurniku i naszczają do mleka w lodówce.

<facepalm>

Mam wrażenie, że założyciel tematu ma problem nie tyle z łączeniem, co z faktem że może już NIE BYĆ w top 10-20-30 czy ileś tam.

dENiOR

de Niro: Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem.

• "dENiOR" is male

Date of registration: 1 Feb 07

Zawód: no life :D

• Send private message

32

Thursday, 2 February 2012, 0:53

Zamykam ten luzny spamersko-narzekajacy temat. Jesli macie nowe pytania to konretnie jedno pytanie/jeden problem w noym juz temacie.
Nie pytajcie o rzeczy ktorych nie wiem i wiedziec nie mozemy bo GF jeszcze ich nie podał, wszystkiego czego sie odwiaduje od "gory' pojawia sie w Nowosciach i Ogloszeniach.
SModek GiK: FAQ, Błędy, Zadawanie pytań

Jesteś nowy, szukasz wlasciwego FAQ? *Drogowskaz OGame - Co? Gdzie? Jak?*
Jak wejsc na IRCa? *Kontakt IRC przez WWW*
Masz pytanie, prośbe, za szybko zamknąłem temat? Napisz mi PW na forum.

Chcesz zostac moderatorem działu GiK tak jak ja? Napisz podanie: *Klik*

Multikonto 1/2 - Denior / Chocolate