![]() ![]() ![]() ![]() |
Nowe Uni: Uni Orion już w poniedziałek Gra: Wersja 4.0.3 |
to życze dalszego powodzenia w rozwijaniu tego idiotycznego pomysłu ponieważ nie moge nawet sobie spokojnie farmin na graczach którzy nie ogarniaja bo trace te idiotyczne pkt i robie sie łatwy łupem dla silnieszych
bardzo bym prosił twórców tego pomysłu o zastanowienie sie troche nad tym
albo koncze z tą grą i to nie tylko ja
jako gracz z uni:LEO To znaczy, stajesz się tak samo atrakcyjnym łupem dla silniejszych, jak Ci słabsi od Ciebie gracze są w Twoich oczach?nie moge nawet sobie spokojnie farmin na graczach którzy nie ogarniaja bo trace te idiotyczne pkt i robie sie łatwy łupem dla silnieszych![]()
gratuluje
This post has been edited 1 times, last edit by "Vegeta15" (15 Jan 2012, 18:53)
This post has been edited 1 times, last edit by "Maratonczyk" (16 Jan 2012, 7:56)
oddaje konto szkoda bo nawet wydawał mi sie spoko pomysl z tą astrofizyka juz nawet na 11 badam ale jednak lipa
dziekuje dobranoc
This post has been edited 1 times, last edit by "Vegeta15" (16 Jan 2012, 20:10) with the following reason: AA i wszyscy żółci znaczy z takimi nickami są topem dużo wyżej niż ja wiec też słabo ;] a zrobie flote bez moona to tez głupi pomysł ;]
teraz dużo graczy lata tylko po same punkty honoru. Faktycznie mam bandytę, a teraz leci do mnie koleś z 200 - miejsca żeby nabić sobie punkty honoru i nie mieć bandyty. Tylko czegoś nie rozumiem dlaczego on z 200- miejsca dostaje + 1700 pkt. a ja z 700- miejsca dostaję +72 punkty
ja tez tego nie rozumiem, szkoda ze nie ma jakiegoś wzoru, a moze jest, pozwalającego na obliczenie tych pktTylko czegoś nie rozumiem dlaczego on z 200- miejsca dostaje + 1700 pkt. a ja z 700- miejsca dostaję +72 punkty
ja tez tego nie rozumiem, szkoda ze nie ma jakiegoś wzoru, a moze jest, pozwalającego na obliczenie tych pkt

This post has been edited 3 times, last edit by "Arkosik" (21 Jan 2012, 10:54)
Forum Software: Burning Board® 3.1.3, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH