![]() ![]() ![]() ![]() |
Nowe Uni: Uni Orion już w poniedziałek Gra: Wersja 4.0.3 |
wszystko jest, tylko trzeba poszukać, technologia, jak i opisy są w wymaganiach...Brak Kosztu, czasu budowy zakladki technologi to najbardziej denerwuje. To samo jak przegladam, galaktyka klik, wyskakuje mi galaktyka wszystko pieknie ladnie ale w srodku jest loading i nic nie moge przejrzec tylko patrzec i podziwiac....lol
Nie trzeba wchodzić w podgląd budynku/statku/badania, by go/je rozbudować. Przeładowanie strony i kliknięcie w zieloną strzałkę (lewy górny róg obrazka) w zupełności wystarczy.Ja od 14 nic nie mogę budować, aż krew zalewa.
[/size]możesz to naprawić jeśli masz Firefox to wejdź w narzędzia ---> wyczyść historie przeglądania ---> i kliknij wyczyść najlepiej wszystko.mam to samo, plus to ze nie mogę przeprowadzić ŻADNYCH badan :// nie widzi mi sie granie na czymś co nie działa poprawnie :/
Quoted
![]()
GG:3988775
"We ride together
We die together,
Bad Boys for life"
Szukam konta na uni 24
This post has been edited 1 times, last edit by "Soyer^" (13 Aug 2009, 10:35)
[/size]
WŁASNEGO sojuszu.
This post has been edited 1 times, last edit by "HUNTERAL" (13 Aug 2009, 17:59)
Czy mi nie zeżre tych surowców?
Quoted
(uwaga: na statek kolonizacyjny nie wrzucaj żadnych surowców, gdyż przepadną przy kolonizacji)
Czekam dalej na odpowiedz gdyż te co są teraz nie działają.Jakich Konwerterów używamy ?
This post has been edited 1 times, last edit by "ZaKuMi" (14 Aug 2009, 22:51)
Czy wgl jest jakiś podgląd na logo sojuszu?WŁASNEGO sojuszu.
E: Już znalazłem, bardziej tego nie mogli schować![]()

This post has been edited 1 times, last edit by "wawaster" (15 Aug 2009, 12:03)
Forum Software: Burning Board® 3.1.3, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH