![]() ![]() ![]() |
Gra & Forum: Przerwa w działaniu gry i forum Nowe uni: Uniwersum Taurus 16.05.2013 IRC: Quizów ciąg dalszy Forum: Konkurs na najlepszą prezentację #2 Forum: #3 Igrzyska Graficzne! |
Dear visitor, welcome to Oficjalne Forum OGame.pl. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

Quoted
Większą szansę daje mniejsza liczba prób na duży procent niż dużo prób na mały (np. jedna próba 20% to większa szansa niż 2x10%)

This post has been edited 1 times, last edit by "krzysiek" (6 Aug 2009, 14:06)

) jedni mają szczęscie i dostają od razu czyli po nielicznych próbach, inni się męczą dłużej. ja proponuje puszczac po 1 max 2 probach to ze jak puscisz 3 naraz jedna za druga nic nie dajeLpeiej zrobić 3 fale po 20% i raczej moon powinien powstać..![]()
I na pewno będzie miał te 8k średnicy![]()
A z tych prób na 5% i 1% też mogą powstać..no ale mniejsze...![]()
Wiec lepiej zrobić juz te 3 fale po 20% tak jak kolega wyzej napisał..!

Ja tam mam moona z 1 % o średnicy 8.888
Raz Ci sie trafi a raz nie
Los Milionos

Forum Software: Burning Board® 3.1.3, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH