![]() ![]() ![]() ![]() |
Nowe Uni: Uni Orion już w poniedziałek Gra: Wersja 4.0.3 |

Quoted
Sir-Queisik napisał(a)
no tak ale dlaczego GF niedopracowalo Ogame na koma ?
Bo OGame to gra optymalizowana na normalne, komputerowe przeglądarki internetowe
GF stworzylo rowniez Battlleknighta ktory dobrze dziala
No to znaczy, że niechcący to co zrobili na normalne przeglądarki działa też na tych komórkowych. Nic tylko się cieszyć
i tez nie dawalo gwarancji ze bedzie dobrze dzialalo
[/size]
Quoted
Sir-Queisik napisał(a)
witam.
mam taki problem z opera mini:
jezeli wejde na konto i chce dac np budynki to wyskakuje mi komuunikat:
Wystapil blad
Twoja sesja jest niewazna.
Istnieje kilka przyczyn:
-Zalogowales sie na to samo konto kilka razy jednoczesnie.
-Twoj adres IP zmienil sie od momentu zalogowania
itp....
i na koncu: Error-ID: 352356281 ...
moze mi ktos powiedziec albo pomoc??
jak trzeba to jutro wszystko napisze
pozdrawiam
Quoted
.:LuckyLuke:. napisał(a)
kolego. Od czasu do czasu takie błędy występują w operze. Konserwacja serwerów należących do opery też trwa. Chyba nic ci się nie stanie jak nie będziesz mógł przez 1dzień korzystać z ogame w fonie.
Pozdrawiam

This post has been edited 1 times, last edit by "esik" (31 Aug 2008, 14:41)

Quoted
frcs napisał(a)
mam problem z ogame na telefonie wszytsko sprawnie gitara gra loguje sie i mam tylko pol ogam'a cala ta tabelka z boku troszke gory a reszta to sam biale tlo nie wiem czemu tak jest uzywam do tego mini opery 4.1 mial moze ktos takiego prosze o pomoc
p.s chyba w dobry miejscu topic zalozylem
???????
mam SE W200i
Quoted
Jubys napisał(a)
od jakis dwoch dni nie moge zrobic fsa na komroce z powodu iz gdy wybieram statki przechodze dalej ustawiam kory zmieniam przykladowo na ksiezyc lub paneta czy pole zniszczen i po wybraniu przeskakuje mi odrazu do wybranai misji oraz ilosci surowcow. Problem tkwi w tym ze nie moge ustawic %;/ samo tak jakby klika sie w tym momencie dalej jaka jest tego przyczyna?? jesli mozna to prosilbym o wytlumaczenie;/ zmienilem wersje opery i jest dalej to samo mysle ze to jest jakas winna ogame a moze i nie;p![]()

Forum Software: Burning Board® 3.1.3, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH