Witam mam problem jestem z uni 43. dzis rano atakowalem jednego moona celem zniszczenia go . Wyslalem na niego 4 razy po 8 GS w odstepach czasowych okolo 40 sekund . O godzinie 7:52 nastapil pierwszy atak moich GS.nadmienie ze dla sprawdzenia czy nie ma jakiejs podstawki wyslalem szpiegi na tego moona tj.
[ciach] 30 sekund przed tym pierwszym atakiem . bylo czysto.!. tak wiec nastapil pierwszy atak i dostalem wiadomosc zwrotna ze wszystko sie udalo i ze gosc zniszczony zaraz po tym pierwszym nastapily nastepne ataki i tak 4 razy. wszystkie potwierdzenia przyszly ze gosc zniszczony i ze wygralem . . Dodam ze na tym moonie nie bylo tez zadnej obrony. Wiec zadowolony z tego wchodze na galaktyke sprawdzic czy moon zniknol . Niestety nadal stal a ku mojemu zdziwieniu dostrzeglem ze raptem jedna 8 GS-ów mi zniknela i wracaja tylko nastepne. co ciekawsze stracilem dosc duzo do tego punktow.. Suma sumarum rozplynelo mi sie 8 GS i stracilem punkty mimo iz wygralem i napewno nie bylo zadnego oporu na tym moonie. Nie mowiac juz o tym ze moon jak stal tak stoi. niewiem co teraz . zglaszam to po to jest dziwne i nie fer. i jak to odzyskac moze ktos mi dopomorze .Dodam ze gdy bedzie trzeba to mam wszystkie potwierdzenia ataku i sond szpiegowskich . Zdazenie mialo miejsce na uni 43 atakowalem z
[ciach] ksiezyc na
[ciach] ksiezyc.tu wklejam raport szpegowski zaraz przed atakiem.
07-26 07:51:46
Dowództwo floty
Raport szpiegowski z Księżyc
[ciach]
Surowce na Księżyc
[ciach](Gracz 'Marinho')
o 07-26 07:51:46
Metal:0
Kryształ:0
Deuter:0
Energia:0
Floty
Obrona
Budynki
Fabryka robotów7
Stacja księżycowa4
Falanga czujników1
Badania
Technologia szpiegowska11
Technologia komputerowa12
Technologia bojowa13
Technologia ochronna11
Opancerzenie12
Technologia energetyczna12
Technologia nadprzestrzenna8
Napęd spalinowy11
Napęd impulsowy9
Napęd nadprzestrzenny7
Technologia laserowa13
Technologia jonowa12
Technologia plazmowa8
Międzygalaktyczna Sieć Badań Naukowych2
Technologia Ekspedycji7
Szansa na przechwycenie sond:0%
Atakuj
tu widac ze nie ma zadnej obrony . a co do raportow po ataku mam wszystkie 4 pozytywne i dlatego sadze ze powinny mi wrucic do bazy wszystkie 4 partie GS a nie trzy.
// [ciach] - nie podajemy lokalizacji planet anie moonów - upominam
// SirJacek