![]() ![]() ![]() ![]() |
Nowe Uni: Uni Orion już w poniedziałek Gra: Wersja 4.0.3 |
W dniu 24 grudnia włączyłem urlop.
Mam tylko nadzieję, że jak przyleci transport powiedzmy 300K deuteru, to nagle nie zniknie. 

Parę postów wyżej ledwo...W dniu 24 grudnia włączyłem urlop.
Najczęściej występujące błędy - przeczytaj zanim napiszesz.
punkt 1
-319-
Quoted
![]()
niecodzienny błąd nie wiedziałem gdzie go umieścić więc piszę tutaj
uni 37
nick: zamir
nie wiem czy straciłem surowce (może to przejściowe ale jest tego ponad 50kk (31 lvl ekstraktora) wstawiłem budowę która miała potrwać ~10 dni , po około 3 dniach kolejka budowy zniknęła z podglądu (planeta oczekuje) a przy budynku jest napisane "Ukończono Dalej" tak jak przy zakończonej budowie, tylko że nie pomaga kliknięcie bo dalej jest ten napis i 30 lvl ekstraktora to powoduje, że nic na tej planecie nie mogę nawet wybudować
Date of registration: 27 Aug 07
Zawód: Mechanik pojazdów samochodowych
To że surowce znikają po wyłączeniu urlopu zaczęło się już w poprzedniej wersji. Jedyna rada to przenieść surowce przed aktywacją urlopu na moona. Z księżyca nie znikają....
wróciła mi na księżyc pusta ???? o co biega kuźwa straciłem około 70 meloników surki ???? aż strach znowu zbierać bo może za którymś razem znowu wszystko wyparuje??
a nie wyslales komus na transportuj? Ja zrobilem kiedys taki blad, FSowalem na moona sojusznika i zamiast zatrzymaj dalem transportuj - ale to bylo na starym interfejsie jeszcze![]()
żeczywiście sojusznik woził za mnie ten bajzel heheheh jednak na nowym też da rade kliknąć transportuj zamiast zatrzymaj
Mnie zniknęło:
6 * 1.6kk metalu, 6 * 500k kryształu, 6 * 300k deuteru (w przybliżeniu)
Dokładnie 2-dniowe wydobycie z 6 moich kolonii po wyłączeniu urlopu.
Uni 58
Nick David
This post has been edited 1 times, last edit by "Tofix" (7 Oct 2010, 18:30)
This post has been edited 1 times, last edit by "LordPyrlandus" (2 Dec 2010, 23:18)
Czy to normalne, że przy przechodzeniu między zakładkami tzn. "Bundynki" "Podgląd" Badania" znika po 1 kazdego surowca??
Forum Software: Burning Board® 3.1.3, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH