You are not logged in.

Matsuo

Gwiezdny Pirat

• "Matsuo" is male

Date of registration: 21 Sep 08

• Send private message

121

Sunday, 27 December 2009, 20:47

Tabi - ni yande
yume - wa kareno - o
kakemeguru
:czytam:

Jozio0506

Natchniony

• "Jozio0506" is male

Date of registration: 4 Jul 05

Zawód: Student

• Send private message

122

Thursday, 7 January 2010, 19:09

Uni Capella
Nick: Jozio0506

Dziwne, przed chwilą wróciła flota z małego napadu tj. jakieś 40K mety 20K Krychy i coś tam deuteru. Czekam sobie cierpliwie aż doleci i na ostatnie sekundy odświeżając kilka razy. No i flota doleciała, ale stan posiadania na planecie nie uległ zmianie. Nawet się wylogowałem, ale to nic nie dało. Chyba straciłem te surowce, ale nie będę płakał po takiej ilości ;) Mam tylko nadzieję, że jak przyleci transport powiedzmy 300K deuteru, to nagle nie zniknie.

Jestem Józio a nie Jozio, jakby były polskie fonty to byście wiedzieli, a tak tłumaczyć muszę :)

Zamir

Natchniony

• "Zamir" is male

Date of registration: 5 Sep 07

• Send private message

123

Friday, 26 February 2010, 22:42

niecodzienny błąd nie wiedziałem gdzie go umieścić więc piszę tutaj
uni 37
nick: zamir
nie wiem czy straciłem surowce (może to przejściowe ale jest tego ponad 50kk (31 lvl ekstraktora) wstawiłem budowę która miała potrwać ~10 dni , po około 3 dniach kolejka budowy zniknęła z podglądu (planeta oczekuje) a przy budynku jest napisane "Ukończono Dalej" tak jak przy zakończonej budowie, tylko że nie pomaga kliknięcie bo dalej jest ten napis i 30 lvl ekstraktora to powoduje, że nic na tej planecie nie mogę nawet wybudować

Peppone

Natchniony

• "Peppone" is male

Date of registration: 2 Sep 07

• Send private message

124

Saturday, 27 February 2010, 15:02

Uni 32, Peppone. Po włączeniu urlopu (nie sprawdzałem zaraz po włączeniu, zauważyłem logując się następnego dnia, więc może być to efekt północy) z niektórych planet (3-4, za każdym razem tych samych) za każdym razem giną wszystkie zgromadzone na nich surowce, zwykle jest to około dwudniowe wydobycie. Problem dotyczy części planet, nie dotyczy natomiast księżyców.

Peppone

Rettior

Rotten

• "Rettior" is male
  • "Rettior" has been banned

Date of registration: 22 Nov 08

Zawód: Alkoholik

• Send private message

125

Saturday, 27 February 2010, 17:01

Parę postów wyżej ledwo... :roll:

Quoted

-319-

Kasia321

Ruda i wredna^^

• "Kasia321" is female

Date of registration: 16 Apr 05

• Send private message

126

Monday, 1 March 2010, 17:34

niecodzienny błąd nie wiedziałem gdzie go umieścić więc piszę tutaj
uni 37
nick: zamir
nie wiem czy straciłem surowce (może to przejściowe ale jest tego ponad 50kk (31 lvl ekstraktora) wstawiłem budowę która miała potrwać ~10 dni , po około 3 dniach kolejka budowy zniknęła z podglądu (planeta oczekuje) a przy budynku jest napisane "Ukończono Dalej" tak jak przy zakończonej budowie, tylko że nie pomaga kliknięcie bo dalej jest ten napis i 30 lvl ekstraktora to powoduje, że nic na tej planecie nie mogę nawet wybudować

Jedyne co mi przychodzi do głowy:
Aktywacja Komandora / Budowa budynków

Jeśli to nie to, skontaktuj się z GO:
System zgłoszeń i odwołań do Operatorów Gry
Nie patrz wielce w przeszłość, która przeminęła
i nie zawracaj sobie głowy przyszłością, która nie nadeszła.
Żyj teraźniejszością i spraw by była warta wspomnień

Scott Taylor

Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości

Terry Pratchett

Romm1898

Nowicjusz

Date of registration: 6 Mar 10

• Send private message

127

Saturday, 6 March 2010, 17:54

Podczas transportu surowców z dwóch koloni na matkę zniknęło 30k surowców (metal). Natomiast 2 flota doleciała i surówkę oddała.
- sprawdziłem współrzędne ( zgadzają się)
- sprawdzałem kolonie (surowce zostały pobrane)
- nikt mnie nie atakował

Uni 1 galaktyka 1.

Pozdrawiam.

LukaszTczew18

I am the Special One

• "LukaszTczew18" is male

Date of registration: 27 Aug 07

Zawód: Mechanik pojazdów samochodowych

• Send private message

128

Saturday, 24 April 2010, 18:56

- Uniwersum na którym grasz
Elektra

- Twój nick
Ryczy

- Ile surowców zniknęło i w jakich okolicznościach.
Hmm dokładnie nie powiem ile zniknęło ale licząc ze mam 10 planet i na każdej ponad 3kk na dobę to straciłem dobowe wydobycia czyli ok 30kk
Okoliczności w jakich ja straciłem wczoraj około 16-17 próbowałem się zalogować (przez komputer) na uni logowałem się do podglądu jak zmieniałem planetę to mnie wyrzucało na stronę główna ogame.pl wiec po kilku próbach zalogowałem się przez telefon na Ogeja w telefonie wszystko grało wiedząc ze mi fs wraca włączyłem urlop, dzisiaj wchodzę i okazało się ze miałem problem z internetem jak włączam komputer muszę dwa razy się rozłączyć i połączyć (play bezprzewodowy 1mb/sek) gdy w końcu mogłem sprawdzić konto patrze na surowce i nie ma na zadnej koloni tyle ile powinno byc czy jakies
2.2kk mety, 600-700kk krysi, 450k deuteru z tego co widzę to juz tego nie odzyskam szkoda ale naprawcie to na przyszłosc.

Chrono

Postępowy

• "Chrono" is male

Date of registration: 7 Jul 07

• Send private message

129

Monday, 26 April 2010, 23:19

gdy w końcu mogłem sprawdzić konto patrze na surowce i nie ma na zadnej koloni tyle ile powinno byc
Gdyby kopalnie na urlopie pracowały, to mógłbyś farmić jedynie swoje push-konta ^^
Tolerować nie znaczy zapomnieć, że to co tolerujemy na nic więcej nie zasługuje

• "Master Dark Leman" is male

Date of registration: 22 Nov 06

• Send private message

130

Tuesday, 13 July 2010, 8:42

To że surowce znikają po wyłączeniu urlopu zaczęło się już w poprzedniej wersji. Jedyna rada to przenieść surowce przed aktywacją urlopu na moona. Z księżyca nie znikają....

Witam gram na uni 43 już ładnych parę lat i pierwszy raz mi się zdarzyło że flota wysłana na FSa pełna po brzegi z transporterów aż się usypywało :) wróciła mi na księżyc pusta ???? o co biega kuźwa straciłem około 70 meloników surki ???? aż strach znowu zbierać bo może za którymś razem znowu wszystko wyparuje??

pozdrawiam

P.S.
Jak takie niespodzianki nas czekają na tym nowym interfejsie to chyba trzeba będzie się pożegnać z ogame
Za każdym idzie jego cień i w im mniejszym stopniu jest on zespolony ze świadomym życiem jednostki, tym jest ciemniejszy i większy.
K.G. Jung

Gully

Zdobywca

• "Gully" is male

Date of registration: 8 Oct 08

• Send private message

131

Thursday, 15 July 2010, 9:21

a nie wyslales komus na transportuj? Ja zrobilem kiedys taki blad, FSowalem na moona sojusznika i zamiast zatrzymaj dalem transportuj - ale to bylo na starym interfejsie jeszcze :>

uni62 - ON - 84 903,11% w 70 ST

uni1 - ON

Keisper

Potrójny As

Date of registration: 13 Apr 09

• Send private message

132

Thursday, 15 July 2010, 10:27

Draco
Keisper

Po zejsciu z urlopu juz z 3 razy widzilem ze zmienjszyla sie ilosc surwcow na niektórych planetach. Ilosci byly male, ale jednak kazdy pkt na wage zlota ha ;p
To smutne, że są ludzie, którzy mimo otwartych oczu są ślepi...

Dynek

Rekrutacja

• "Dynek" is male

Date of registration: 25 Mar 06

• Send private message

133

Thursday, 15 July 2010, 10:36

Draco
Keisper

Po zejsciu z urlopu juz z 3 razy widzilem ze zmienjszyla sie ilosc surwcow na niektórych planetach. Ilosci byly male, ale jednak kazdy pkt na wage zlota ha ;p

Następnym razem przed włączeniem urlopu przelicz każdą planetę a surowce nie będą znikać ;)
Widzę Was...widzę :komp:

• "Master Dark Leman" is male

Date of registration: 22 Nov 06

• Send private message

134

Tuesday, 7 September 2010, 19:36

a nie wyslales komus na transportuj? Ja zrobilem kiedys taki blad, FSowalem na moona sojusznika i zamiast zatrzymaj dalem transportuj - ale to bylo na starym interfejsie jeszcze

Dzięki już sie znalazły :) żeczywiście sojusznik woził za mnie ten bajzel heheheh jednak na nowym też da rade kliknąć transportuj zamiast zatrzymaj ;]

P.S
Dziwne bo wypakowałem się u sojusznika który był wyżej niż ja w statach i nikt nie dostał bana ???? ale sojusznik oddał co do grosza po prawie 2 miechach :)
Za każdym idzie jego cień i w im mniejszym stopniu jest on zespolony ze świadomym życiem jednostki, tym jest ciemniejszy i większy.
K.G. Jung

david87

Natchniony

• "david87" is male

Date of registration: 24 Oct 05

• Send private message

135

Thursday, 7 October 2010, 18:26

Mnie zniknęło:
6 * 1.6kk metalu, 6 * 500k kryształu, 6 * 300k deuteru (w przybliżeniu)

Dokładnie 2-dniowe wydobycie z 6 moich kolonii po wyłączeniu urlopu.

Uni 58
Nick David

Tofix

Nałogowiec

• "Tofix" is male

Date of registration: 13 Mar 10

• Send private message

136

Thursday, 7 October 2010, 18:29

Mnie zniknęło:
6 * 1.6kk metalu, 6 * 500k kryształu, 6 * 300k deuteru (w przybliżeniu)

Dokładnie 2-dniowe wydobycie z 6 moich kolonii po wyłączeniu urlopu.

Uni 58
Nick David

http://board.ogame.pl/board787-gra-i-kom…anim-napiszesz/ Pkt 1.
Co powtarzam ja, po raz szyberdziesty śmnasty...

Trzeba zrobić taki myk przed napisaniem posta "czy zapoznałeś się z tym?", "jesteś pewien?", "to twoja ostateczna decyzja?" :quasi:

This post has been edited 1 times, last edit by "Tofix" (7 Oct 2010, 18:30)

LordPyrlandus

Nowicjusz

Date of registration: 2 Dec 10

• Send private message

137

Thursday, 2 December 2010, 23:18

Czy komuś znikają surowce podczas wysyłania ich na STACJONUJ albo TRANSPORTUJ?

Mi się tak CZASEM zdarza. Wysyłam wypchane DT na inną planetę i od razu w podglądzie flot pojawia się, że nic nie wiozą. Gdy dotrą do celu to albo te surowce faktycznie zostały przetransportowane albo znikają.

Uni 66
Lord_Pyrlandus

This post has been edited 1 times, last edit by "LordPyrlandus" (2 Dec 2010, 23:18)

imperator xyz

Zbanowany

• "imperator xyz" is male
  • "imperator xyz" has been banned

Date of registration: 25 Aug 09

Zawód: Kompozytor/ Stacz Kolejkowy

• Send private message

138

Saturday, 4 December 2010, 18:18

Universum Hydra, gracz Syndro

Ja mam inny problem. Loguję się, nadmiar metalu, wchdzę w stocznie, połowa metalu znika, wychodzę ze stoczni, znowu jest wszystko.
To ma być żart??

This post has been edited 2 times, last edit by "imperator xyz" (4 Dec 2010, 18:19)

imperator xyz

Zbanowany

• "imperator xyz" is male
  • "imperator xyz" has been banned

Date of registration: 25 Aug 09

Zawód: Kompozytor/ Stacz Kolejkowy

• Send private message

139

Sunday, 23 January 2011, 10:21

Universum Jupiter, gracz Syndro

Czy to normalne, że przy przechodzeniu między zakładkami tzn. "Bundynki" "Podgląd" Badania" znika po 1 kazdego surowca??

dENiOR

de Niro: Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem.

• "dENiOR" is male

Date of registration: 1 Feb 07

Zawód: no life :D

• Send private message

140

Sunday, 23 January 2011, 10:38

Czy to normalne, że przy przechodzeniu między zakładkami tzn. "Bundynki" "Podgląd" Badania" znika po 1 kazdego surowca??

wg mnie przy klikaniu zakladek ilosc surowca sie odswieza i powraca do stanu rzeczywistego, podczas nic nie robienia licznik przyrostu surowca "spieszy" sie i wyswietla wiecej, klikniecie w inna zakladke i wraca do stanu rzeczywsitego.
SModek GiK: FAQ, Błędy, Zadawanie pytań

Jesteś nowy, szukasz wlasciwego FAQ? *Drogowskaz OGame - Co? Gdzie? Jak?*
Jak wejsc na IRCa? *Kontakt IRC przez WWW*
Masz pytanie, prośbe, za szybko zamknąłem temat? Napisz mi PW na forum.

Chcesz zostac moderatorem działu GiK tak jak ja? Napisz podanie: *Klik*

Multikonto 1/2 - Denior / Chocolate