You are not logged in.

Szatek332

Nowicjusz

• "Szatek332" is male

Date of registration: 18 Jan 10

• Send private message

91

Monday, 26 April 2010, 20:26

Mam potwornego laga na u7, musze czekać kupe czasu aby cokolwiek otworzyć, a np na innym uni normalnie śmiga...
Pytałem innych graczy, mówią ze bez problemów im gra chodzi, ale ja nie mogę nic zrobić...

ziemniaczki

Nowicjusz

• "ziemniaczki" is male

Date of registration: 6 May 10

• Send private message

92

Thursday, 6 May 2010, 18:29

lagi to ja mam straszne na barymie, przy necie 2mb/s, czasami czekam 10 minut zeby wiadomosci i stan floty sie zaladowal =)

Date of registration: 5 Jan 07

• Send private message

93

Monday, 10 May 2010, 22:55

szukałem wszędzie ale nie mogłem znaleźć, na u24 bardzo często spotykany jest lag ( błąd) nie wiem jak to określić. pierw przejawia się strasznie wolną prędkością odświeżania ( czytaj :chce np odświeżyć stronę strasznie laguje) i później , po wyłączeniu firefoxa i próbie ponownego zalogowania na konta kończy się "niczym" nie daje się w ogóle zalogować na konto i ten problem jest dość częsty.

( jeśli nie w tym dziale to napisałem to serdecznie przepraszam i wtedy proszę o usunięcie tego posta ;) )
Dokładnie u mnie jest to samo. STRONY MEGO KONTA OTWIERAJĄ SIĘ TAAAAAAAKKKKKKKKKKKKKK WOOOOOOOLLLLLLLLLLLNOOOOOOOOOOOOOOOOO ŻE CIĘŻKO COŚ ZROBIĆ NA KONCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

ZRÓBCIE COŚ Z TYM!!!!!

GROM U15

Kasia321

Ruda i wredna^^

• "Kasia321" is female

Date of registration: 16 Apr 05

• Send private message

94

Monday, 10 May 2010, 23:06

Nie patrz wielce w przeszłość, która przeminęła
i nie zawracaj sobie głowy przyszłością, która nie nadeszła.
Żyj teraźniejszością i spraw by była warta wspomnień

Scott Taylor

Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości

Terry Pratchett