![]() ![]() ![]() ![]() |
Nowe Uni: Uni Orion już w poniedziałek Gra: Wersja 4.0.3 |

) 
Quoted
bbd napisał(a)
A ja mam pytanie co się dzieje z uni 1 i 5. Ja rozumiem lagi....
Ale uni 5 to b. stare uni. Mało ludzi gra. Tymczasem od ponad półgodziny próbuję zwieźć surowce i jak na razie z wielkim trudem wysłałem statki z jednej planety. Tzn. jak kliknąłem ostatnie "dalej" (dojście do tego ekranu zajęło z jakieś 10 minut) to czekałem 10 minut (słownie : "dziesięć minut") a i tak nie pojawił się główny ekran. W końcu otworzyłem jeszcze raz w tym samym oknie główną stronę i zalogowałem się jeszcze raz (bez wylogowywania) i stwierdziłem, ze flota poszła.
Nie żartuje . Na prawdę tak długo to wszystko trwa. Zróbcie coś bo gra jest praktycznie niemożliwa w ten sposób.
Dodam jeszcze, że np na uni 43 wszystko działa normalnie. Jakby co mam neo 1 MB
Quoted
Originally posted by przepior_2188365
Zgłaszam problem uni 56.
Jest na niej prawie 16k graczy.
Między godz. 1-2 a nawet czasem do 3 flota nie powraca w tym czasie co ma być.
Sondy powracają (jeśli się je zawróci) do 30 min.. Jesli nie to czeka sie i czeka, aż lagi ustąpią..
Proszę o zrobienie z tym porządku w imieniu swoim i userów uni 56.
Pozdrawiam

: pozdrawiam
. Jak widać poprawki w wersji 0.78a dotyczące poprawy szybkości działania serwerów są doskonale widoczne
. W rezultacie serwery działają tak szybko
, że nie nadążam z odbiorem floty i muszę 30 min czekać aż mój nie obyty z taką szybkością komp zareaguje na powrót floty
Quoted
SPHINX 777 napisał(a)
Na uni 57 w godzinach nocnych występują lagi . Problem znowu się powtarza i z tego co zaobserwowałem dzieje się tak co noc. Jak próbuje odebrać FS flota zawsze wraca z ok 30 min opóźnieniem . Jest to bardzo denerwujące ponieważ trzeba czekać w nocy na powrót FS który już dawno powinien przylecieć. Pojawia się odwieczne pytanie kiedy wróci FS i czy w ogóle wróci. Jak widać poprawki w wersji 0.78a dotyczące poprawy szybkości działania serwerów są doskonale widoczne
. W rezultacie serwery działają tak szybko
, że nie nadążam z odbiorem floty i muszę 30 min czekać aż mój nie obyty z taką szybkością komp zareaguje na powrót floty
![]()
Quoted
Mohikanin. napisał(a)
Juz kilka razy zdarza mi sie ze po polnocy puszczajac na "swieze" (i) o godz gdzies 1.21 (i) wyparowuje a moja flota wraca z pozycji 16 z tego ukladu!
O 1.20 kasuja sie konta, na ktorych byla ustawiona kasacja.
Forum Software: Burning Board® 3.1.3, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH