You are not logged in.

tissot

Podwójny As

• "tissot" is male
  • "tissot" started this thread

Date of registration: 29 May 08

Zawód: Producent floty bojowej

• Send private message

1

Friday, 27 January 2012, 10:04

Brak czasu kontaktu obcej floty z moonem.

Witam. Nie wiem czy temat już istnieje jeśli tak proszę o podanie linku lub przerzucenie posta w dany temat.
Lecąc na atak skanowałem moona obrońcy, tu skan Nr 1 i czas o której moja flota miała styczność z obcym moonem. Jak najbardziej wszystko w porządku mogło by się wydawać ale sam nie wiem już bo...

Może troszkę nie wyraźnie ale proszę to jest ważne /Dnia 01-27 07:57:57

I następne zdjęcie i czas...

Uploaded with ImageShack.us

... 08:24:35 oczywiście tego samego dnia i ów roku a na wpisie "Skan planety nie wykazał żadnych zaburzeń..." Gdzie kontakt z ów planetą/ tu akurat moonem miały moje ss a nic nie ma, mało tego w miedzy czasie z moona znikła flota obrońcy i ruch na danym obiekcie był na 100% więc się pytam. O CO TU CHODZI :grr:

PZDR i czekam na konkrety a nie zamknięcie tematu, proszę o podanie linku lub przeniesienie tematu do innego o ile taki sam a nie podobny istnieje.
Ryzyko jest w cenie...

Uni 59 Top -24 Off

Uni 35 Top 248 STOP

Uni Io ON

"Zwycięstwo lubi przygotowania"

This post has been edited 1 times, last edit by "tissot" (27 Jan 2012, 10:06)

Młody wilk

Zdobywca

• "Młody wilk" is male

Date of registration: 9 Dec 08

• Send private message

2

Friday, 27 January 2012, 16:59

Tez tak kiedyś miałem że w skanie nie widziałem akty gracza któego skanowałem 40 min wcześniej (oczywiście ten sam moon) , wydaje mi się ze to jakiś błąd na serwerze albo ktoś używa jakiegoś nielegalnego oprogramowania który mu na koncie siedzi :P
A kiedyś niech powstanie mściciel z naszych kości...

>>>>X-COM<<<<

3

Friday, 27 January 2012, 20:34

ten błąd był już zgłaszany kilka razy, trzeba uważac i nie sugerowac się wyłącznie informacją z raportu.

Egzegeta

Forumowy As

Date of registration: 16 Sep 11

• Send private message

4

Thursday, 2 February 2012, 11:02

Ale zauważcie, że w komunikacie nie ma mowy że na 100%, tylko że "istnieje duże prawdopodobieństwo". Oczywiście mechanizm miał działać na 100%.
Szukajcież w księgach Pańskich, a czytajcie; ani jedno z tych nie uchybi, a jedno bez drugiego nie będzie; albowiem usta Pańskie to rozkazały, a duch jego sam zgromadzi je.